Sposób przygotowania

Kapustę kroimy, wrzucamy do garnka, zalewamy wodą, dodajemy ziele angielskie, liśc laurowy i gotujemy. Ja gotuję do czasu, aż zmięknie. Mięso kroimy w kostkę i smażymy. To samo robimy z pieczarkami. Gdy mięso będzie usmażone wówczas dodajemy do niego osączoną kapustę, pieczarki i ugotowany wcześniej makaron (makaron można zrobić samemu). Mieszamy wszystko razem i przyprawiamy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    to by mi smakowało, wypróbuję ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    lubię łazanki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !