Sposób przygotowania

Rozpuścić pomarańczową galaretkę, ostudzić. Ubić śmietanę kremówkę, stopniowo dodając cukier waniliowy.Następnie dodać schłodzoną galaretkę i szybko wymieszać na jednolitą masę. Wlać do tortownicy, wstawić na 1 godzinę do lodówki, potem ułożyć owoce (brzoskwinie, ananas, sezonowe) zalać odrobiną niebieskiej galaretki, wstawić do lodówki, potem wlać pozostała galaretkę. Wstawić do lodówki do zastygnięcia.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Bartolomeo

    jaki niebieski ;)
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    Pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Ale piękny kolor! A torcik musi być pyszny:)
  • 0
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    pychota
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    świetna ta niebieska galaretka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !