Sposób przygotowania

Z ciasta francuskiego wykrajać okrągłe krążki o średnicy około 8 cm. Oliwki pokroić na kawałki, paprykę w małe paseczki pokroić, pokroić drobno cebulę, dodać czerwoną fasolę. Wymieszać wszystkie warzywa z oliwą z oliwek oraz przyprawami. Następnie w papilotkach uformować tartaletki tak aby w środku było wgłębienie, nadziewać farszem i piec w 200 stopniach na złoty kolor.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    super :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    Naprawdę polecam - szybko się przyrządza i były hitem moich party.
  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Ciekawa propozycja - zwłaszcza dla wielbicieli ciasta francuskiego:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    muszę wypróbować przepis, koniecznie! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 0
    dsc_1104
    Opublikowano

    Aleksandra/Olcia

    w sam raz na raz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !