Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

W ciepłej przegotowanej wodzie rozpuszczamy sól, a następnie dodajemy przyprawy i zanurzamy boczek (jeśli nie jest cały pod wodą to dorabiamy naszej zalewy w tych samych proporcjach).


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    oj znów pyszności z wędzarni ...:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    wygląda apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Oj taki wędzony, domowy, boczuś jest pyszny :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Zazdroszczę Ci tej wędzarni.
  • 3
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    już uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    czy daleko jest od 3-miasta ta Twoja pyszna wędzarka? poszłabym do tej zawartości \"z buta\"....
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    tylko mi pozostało pozazdrościć :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    super
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    ziutula - kaszubka prawie na drugim końcu Polski:) także zanim dojdziesz to już po boczku nie będzie śladu:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    musi byc pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    U mnie też wędzony boczek migiem znika ze stołu:)
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    wędzarka pierwsza klasa:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !