Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Mięso oczyścić, umyć i osuszyć. Pokroić w grubą kostkę. Do mięsa dodać pokrojoną w piórka cebulę i por pokrojony na plastry. Posypać papryką ostrą mieloną, ziołami prowansalskimi, pieprzem ziołowym i solą. Wymieszać i odstawić na 2 godziny.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    pyszna :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Zapowiada się bardzo smacznie:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Fajna propozycja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    super!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Fajna pieczeń:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    musi być pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Doskonała pieczeń.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pięknie wygląda ta pieczeń;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !