Składniki:
ryż | 200 g |
sól | do smaku |
masło | 100 g |
cebula | 2 szt |
rosół drobiowy | 2 szkl |
wino białe wytrawne | 3 łyżki |
wątróbka drobiowa | 250 dkg |
bekon | 2 plastry |
marchewka | 1 szt |
mąka | 20 g |
sok z cytryny | do smaku |
natka pietruszki |
ryż | 200 g |
sól | do smaku |
masło | 100 g |
cebula | 2 szt |
rosół drobiowy | 2 szkl |
wino białe wytrawne | 3 łyżki |
wątróbka drobiowa | 250 dkg |
bekon | 2 plastry |
marchewka | 1 szt |
mąka | 20 g |
sok z cytryny | do smaku |
natka pietruszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: