Sposób przygotowania

Piwo zagotować, dodać kiełbasę, obraną cebule i gotować całość na małym ogniu około 20 minut. Następnie zdjąć z ognia przykryć i odstawić na około 25 minut. Cebule obrać, przetrzeć przez sito. Z mąki i masła przygotować zasmażkę, rozprowadzić piwem, włożyć przygotowaną cebule, doprawić do smaku przyprawami. Na koniec kiełbasę pokroić i zalać gorącym sosem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    fajne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    wazka

    Muszę to zrobić
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mic

    cos dla mnieee
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    dla mnie nowo??
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !