Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pikle z ryby

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety rybne 6 szt
ocet 1/3 szkl
Liść laurowy suszony Prymat do smaku
cytryna 1 kawałek

Przepis i sposób przygotowania na: Pikle z ryby

Filety usmażyć w gorącym tłuszczu i zestawić do ostygnięcia,następnie zagotować ocet z wodą ,listkiem laurowym,dodać estragon i plasterek cytryny.Zimne filety ułożyć w szklanym naczyniu i zalać przygotowaną zaprawą,na wierzchu polać tak ,aby utworzyła ochronną warstwę i odstawić w chłodne miejsce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magdalena1110 07.01.2012 00:11
lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak