Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rolady ze szparagami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szparagi zielone 1 pęczek
szynka tyle ile szt. szpargów
ser wędzony tyle ile szt. szpargów (wędzony)

Przepis i sposób przygotowania na: Rolady ze szparagami

Szparagi trzeba obrać i ugotować, ale na półmiękko. Na plasterku szynki układamy cieniutki plasterek sera, i owijamy tym szparaga. Całość związujemy szczypiorkiem lub pietruszką. Podaję takie roladki na proszonych kolacjach z sosem czosnkowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak