Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty z pomidorem i prazonym słonecznikiem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pomidor 1 szt
oliwa 1 łyzka
ziarno słonecznika 1-2 łyżka
kwiaty suszonej lawendy 1 szczypta
kapusta kiszona 15 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty z pomidorem i prazonym słonecznikiem

Kapustę siekamy drobno , mieszamy z oliwa i układamy w misce.
Pomidora myjemy, (można obrać ze skórki) kroimy w kawałki i układamy na kapuście.
Oprószamy lawendą.
Słonecznik prażymy na suchej patelni, posypujemy surówkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak