Sposób przygotowania

Zagotuj wodę z masłem i solą. Wsyp mąkę, mieszaj, aż ciasto stanie się szkliste. Ostudź. Ucierając wbijaj po jednym jajku. Łyżką kładź na blachę małe porcje ciasta. Piecz ok. 30 min. w temp. 250oC. Ugotuj budyń. Ostudź. Masło ucieraj, dodając budyń. Napełnij ptysie.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ale smakołyki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ale smakołyki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ale smakołyki
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    idealne jak z cukierni

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !