Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ZUPA CZEKOLADOWA

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mleko 5 szklanek
kakao 4 łyżki
cukier waniliowy 1 sztuka
cukier 4 łyżki
masło 1 łyżeczka
budyń czekoladowy 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: ZUPA CZEKOLADOWA

Kakao, cukier waniliowy, budyń, cukier dokładnie wymieszać, dodać ½ szklanki zimnego mleka. Resztę mleka zagotować z łyżeczką masła, dodać przygotowaną mieszaninę i całość doprowadzić do wrzenia. Wystudzić i podawać razem z ryżem. SMACZNEGO!!!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anna186 09.01.2012 16:48
pomysłowe
accee 02.01.2012 12:34
Super
Olaa 18.12.2011 18:20
ciekawa
Olaa 18.12.2011 18:20
ciekawa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak