Przepis i sposób przygotowania na: ŚLEDZIE ZAPIEKANE Z CEBULĄ
Śledzie posolić, oprószyć pieprzem i mąką, usmażyć na rumiano. Gotową rybę ułożyć w naczyniu żaroodpornym, zalać śmietaną, dodać masło, zapiec w nagrzanym piekarniku. SMACZNEGO !!!
jajko | 3 sztuki |
cebula | 2 sztuki |
masło | 2 łyżki |
mąka do panierowania | |
śmietana | |
sól | do smaku |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | do smaku |
pieprz czarny | do smaku |
śledzie | 0,5 (niesolone) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: