Sposób przygotowania

Filety ugotować z marchewką pokrojoną w plasterki w bulionie warzywnym. Żelatynę namoczyć w 100 ml zimnej wody i rozprowadzić w 500 ml wrzącej wody. Pstrąga podzielić na małe kawałki. W małych miseczkach ułożyć plaster jajka, marchewki, listki natki pietruszki, kawałki ryby, kukurydze i rodzynki. Delikatnie zalać galaretką. Wstawić do lodówki i postawić do stężenia.

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    lubie pstrągi
  • 4
    original
    Opublikowano

    plocia

    w galarecie nie robię ale nie mówię nie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    oj uwielbiam taki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !