Sposób przygotowania

Chrzan obrać, umyć i utrzeć na tarce. Wymieszać go z dżemem borówkowym, dodać wino i doprawić solą i cukrem. Sos należy schłodzić w lodówce.

Sos najlepiej smakuje w połączeniu z ugotowanymi na twardo jajkami.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    lubię go
  • 2
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    ciekawy:):P
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Dżem i chrzan - ciekawe połączenie smakowe!
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawy..
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    podoba mi się ta propozycja
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    ciekawy przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    anulka69

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    z chęcią wypróbuje
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    koniecznie muszę wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !