Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kiszonej z czerwoną cebulką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona 1 woreczek
marchew 2-3 szt
papryka czerwona 0,5 szt
cebula czerwona 1 szt
majonez do smaku
keczup pikantny do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku
Kucharek przyprawa do potraw do smaku
szczypiorek do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kiszonej z czerwoną cebulką

Kapustę odsączyć i pokroić. Marchew obrać i zeszatkować, cebulkę i szczypiorek drobno posiekać. Wszystkie te składniki wymieszać w jednej misce.
Majonez wymieszać razem z ketchupem i dołożyć do warzyw. Całość doprawić do smaku. Na koniec surówkę przełożyć do salaterki, posypać resztą posiekanego szczypiorku i ozdobić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 15.01.2015 18:49
bardzo lubie
AURELKA 13.09.2012 09:14
znakomita
Margo1 29.05.2012 11:26
ekstra
Grażyna13 08.05.2012 10:10
Smaczna !
Małgorzata106 20.02.2012 19:48
pycha
ilka_86 23.01.2012 10:14
bardzo smaczna
zuzanna_z 21.01.2012 13:38
pyszne
Sylwia56
Sylwia56 18.01.2012 20:48
pychota
anulka69 03.01.2012 10:06
pycha
Teresa19 25.12.2011 23:23
pyszna
joanna77 20.12.2011 09:40
fajne
Izabela/bella81 14.12.2011 15:07
smaczna
Monika193
Monika193 13.12.2011 08:32
u mnie wszyscy ją uwielbiają
olkaaa 13.12.2011 07:37
pycha
IlonaAlbertos 11.12.2011 22:01
Super, do obiadu często taką robię.
Robert10 11.12.2011 18:08
super
artur7 11.12.2011 17:17
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak