Sposób przygotowania

Czekoladę(3 tabliczki) rozpuścić z 1 margaryną( nie podaję proporcji na górze bo to zalezy od blachy, ja robię w 24 cm takiej kwadratowej). Gdy ostygnie wymieszać z resztą składników, białka ubijam osobno na sztywną pianę i dodaję na koniec)Piec ok 35 min w 180 s C.
Wierz udekorować masą z 1 tabliczko czekolady i śmietanki 30% wymieszanej na ciepło.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Dziwne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Dziwne.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !