Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makaron z boczkiem i twarogiem na ciepło

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron 40 dag
boczek 20-25 dag
twaróg 20-25 dag
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Makaron z boczkiem i twarogiem na ciepło

Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie, odcedzić. Boczek pokroić i podsmażyć. Dodać do odcedzonego makaronu. Twaróg pokruszyć i również dodać do makaronu. Wymieszać i podgrzać na małym ogniu. Doprawić solą oraz pieprzem. Podawać na ciepło.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 26.10.2013 11:34
To jest moj szybki smaczny obiadek
caralajna 31.07.2013 07:30
bardzo smaczna
junox 21.05.2013 08:45
Lubię makaron w takiej wersji:)
Wafelek2601 03.01.2013 08:16
Bardzo smaczny
sara1 24.06.2012 21:33
ciekawe połączenie
Grazyna0211 16.03.2012 10:16
robię podobny smaczne danie
Renata22 29.02.2012 17:11
na pewno smaczny
Wacław 19.02.2012 13:00
ciekawe danie
alaaa 28.01.2012 19:20
odwa?nie- twaróg z boczkiem
AgaS10 12.01.2012 06:52
fajny przepis:)
Goya 17.12.2011 16:27
bomba
Magdalena1110 12.12.2011 18:48
lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak