Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Galaretkę przygotować jak podano na opakowaniu. Następnie zanurzać w niej (jeszcze gorącej) biszkopty i wyłożyć nimi dno brytfanny.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    owocówka

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    świetna sprawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    deser pełen pysznych dodatków :)
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszności
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    mniam ale pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !