Sposób przygotowania

Udko oczyszczamy i wrzucamy na goracą wodę , dodajemy marchew , cebulę , natkę , przyprawy i gotujemy jak rosół, gdy mieso będzie miękkie , wyciągamy i zostawiamy sobie ok 1 l bulionu do którego , według przepisu na opakowaniu , dodajemy żelatynę ok 6 łyzeczek wychodzi
Jajko gotujemy , nastepnie bierzemy sobie np, kubeczki na kawę takie plastikowe i układamy najpier jajko plasterek ,potem na około pokrojona marchew , mięsko i zalewamy bulionem wstawiamy do lodówki ;)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    fasola

    dobra taka galareta
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię taką:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    pyszna!
  • 10
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    fajna przekonska na imprezę :)
  • 10
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    I ciekawa alternatywa na nudne kanapki
  • 8
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    a do tego może cieszyć oko :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Iza10

    ile trzeba trzymac w lodówce ?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !