Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Łopatkę mielimy, a następnie smażymy (na suchej patelni) z obraną i pokrojoną w drobną kostkę cebulką, lekko solimy, a następnie przekładamy do garnka.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ja przeważnie cannelloni lekko obgotowuje przed nadzieniem. Swoją drogą dawno już tego nie jadłem.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    nigdy jeszcze nie próbowałam ale napewno kiedys zrobie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    A ja używam takiego makaronu, którego nie trzeba obgotowywać, jest szybciej i łatwiej :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    a co to za makaron? :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Pacpaw, poczciwa Lubella :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo lubię włoską kuchnię !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !