Sposób przygotowania

Kostki rosołowe rozpuszczamy w 1,5 szkl wody. Masło topimy i dodajemy mąkę i robimy zasmażkę. Wlewamy przygotowany bulion i doprowadzamy do wrzenia. Następnie zestawiamy z ognia, dodajemy posiekany koperek i śmietanę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam taki sosik
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    przepyszny sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Milena87

    lubię takie sosiki
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisza1

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    meg1984

    jeden z moich ulubionych

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !