Sposób przygotowania

Z wszystkich składników (oprócz landrynek ) zagnieść ciasto i schować na godz do lodówki. Rozwałkować na grubość 1/2 cm wyciąć szklanką ciastka , a środek ciastka wyciąć foremką . Piekarnik rozgrzać do 170 C i zapiekać ciastka ułożone na papierze do pieczenia przez 6 minut. Landrynki podzielić na kolory i rozbić na mniejsze kawałki . Po pierwszych 6 minutach wyjąć ciastka i środki wypełnić odrobiną landrynek. Piec jeszcze około 5 minut uważając żeby landrynki nie wykipiały . Pozostawić do wystygnięcia na papierze do pieczenia .

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    FAJNE
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ooo, jakie cudeńka...
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    świetny pomysł!
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    świetny pomysł z tymi landrynkami:) piękne ciasteczka:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Justa32

    fantastycznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    extra przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    extraaa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    extraaa
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    śliczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Super:) robiłam kiedyś podobne z tężejącą galaretką - nie wyszły ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    pięknie wyglądają
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    dle mnie bomba
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    po prostu śliczne.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !