Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki po węgiersku z ziemniakami

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki 1 kilo
pieczarki 1 kilo
cebula 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki po węgiersku z ziemniakami

Cebule kroimy w kostkę, podsmażamy. Pieczarki pokroić i usmażyć dodać do cebuli. Dodać parówki pokrojone w paski. Dodać 3 łyżki przecieru pomidorowego, zagęścić 2 łyżkami mąki pszennej i kwaśna śmietaną. Doprawić solą, pieprzem można też papryką w proszku. bardzo dobrze smakuje z ziemniakami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

erym 24.06.2013 12:17
mniam, mniam...
robert11 03.01.2011 19:27
wypruboje
Monika148 12.12.2010 19:00
trzeba wypßrubowac to danie:DDD
wojtek10_89 02.12.2010 09:50
pychota1
Leonka 19.11.2010 14:30
Mniaaam! :)
marenka 19.10.2010 11:11
Dobre:-)
kotlet 26.09.2010 12:07
pychotka
annamariakowalczyk3 26.08.2010 07:20
mniam.
pawel007 31.07.2010 14:01
pyszności.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak