Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z selerem, jabłkiem i rodzynkami

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

seler 1,5 sztuki
jabłka 2
jogurt naturalny 100 g
cukier do smaku
sok z cytryny 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z selerem, jabłkiem i rodzynkami

Seler i jabłka obieramy. Ścieramy na tarce jarzynowej. Skrapiamy sokiem z cytryny. Jogurt mieszamy z cukrem (można cukru nie dodawać). Rodzynki zalewamy wrzątkiem i czekamy, aż zmiękną. Rodzynki łączymy z startym selerem i jabłkami. Polewamy jogurtem naturalnym i mieszamy. Smacznego.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 10.01.2012 10:28
Uwielbiam sałatki z selerem :)
smakowita 19.12.2011 16:56
smacznie i zdrowo
novita26 19.12.2011 08:24
fajne
novita26 19.12.2011 08:24
fajne
Mariusz10 16.12.2011 18:37
super
novita23 12.12.2011 08:39
super
Marcin Vw1 11.12.2011 10:14
ciekawa surówka z rodzynkami
BernadettaP 11.12.2011 09:55
pycha :)
agnieszka137 10.12.2011 23:27
ach te surówki:) świetna!
Katarzyna/kate1980 10.12.2011 22:59
superowa
gottrina 10.12.2011 18:26
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak