Sposób przygotowania

Bułkę moczymy w wodzie lub mleku, odciskamy i rozdrabniamy. Dodajemy do mięsa, wbijamy jajko, doprawiamy solą, pieprzem, majerankiem . Wyrabiamy dokładnie masę.

Toczymy z niej kulki wielkości orzecha włoskiego, obtaczamy w tartej bułce i smażymy na oleju, obracając, by się dokładnie przyrumieniły z każdej strony.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    M-W

    super klopsiki
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszne na obiad
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    małe znaczy smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    też takie lubię:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    lubię takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne klopsiki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !