Sposób przygotowania

Pestki dyni uprażyć na suchej patelni. Dodać oliwę z oliwek oraz sól, wymieszać. Fasolę ugotować w osolonej wodzie, odcedzić. Pokroić na mniejsze kawałki, mozzarellę pokroić w kostkę. Połączyć i wymieszać wszystkie składniki. Śmietanę wymieszać z majonezem, dodać pieprz. Sosem polać sałatkę.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ekstra sa?atka
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    ciekawy pomysl
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna sałatka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczna sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze takiej nie jadłam
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszna, mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo fajna sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !