Sposób przygotowania

Biszkopt nasączyć sokiem z cytryny. Na biszkopcie ułożyć odsączone ananasy. Z soku od ananasów oraz soku ananasowego ugotować budyń. Gorący budyń wyłożyć na ciasto z ananasami. Śmietanę ubić z cukrem waniliowym i fixami. Wyłożyć na ciasto i schłodzić.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    świetne to ciacho
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    wspaniałości
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    na pewno pyszne
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszne ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !