Sposób przygotowania

Pokroić mięso na kawałki, obrumienić na rozgrzanym w szybkowarze oleju. Wrzucić do niego oczyszczoną i pokrojoną cebulę, zeszklić. Wlać piwo, posolić i popieprzyć. Zamknąć szybkowar i ogrzewać 50 minut od momentu przekroczenia progu ciśnienia wewnętrznego. Po tym czasie szybkowar otworzyć, wrzucić oczyszczone i pokrojone kartofle. Szybkowar zamknąć i ogrzewać jeszcze 10 minut od momentu przekroczenia progu ciśnienia wewnętrznego.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    jaki gatunek piwa i ile dokładnie bo butelki są różnej pojemności ?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiazur

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiazur

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiazur

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !