Sposób przygotowania

Żelatynę rozpuścić w kilku łyżeczkach gorącej wody, oziębić i wlać do majonezu. Ugotowane jajka pokroić na ósemki, włożyć do gotowej sałatki jarzynowej i dokładnie wymieszać z galaretą majonezową. Ugotowaną marchewką pokrojoną w krążki wyłożyć do formy, wraz z porwanymi liśćmi sałaty na drobno. Na koniec sałatkę przełożyć do formy i wstawić do lodówki by stężała.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    Super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    wazka

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    smile

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !