Sposób przygotowania

Ryż dziki i biały gotujemy według przepisu na opakowaniu .Na patelnie ciepło dajmey laskę cynamonu Nastepnie ryż dajemy go na patelnię i podlewamy winem redukujemy wino. Podlewamy bulionem .Dodajemy pokrojone jabłko ,pokrojonego w kostkę ogórka bez pestek i pokrojoną paprykę .Mieszamy dodajemy masło . Doprawiamy solą pieprzem sokiem z limonki i starta skórką z limonki .Podajemy na ciepło

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    posypujemy koperkiem
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    ciekawe smaki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    intrygujący dodatek cynamonu
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marcia7

    fajne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !