Sposób przygotowania

Mirunę kroimy na porcje posypujemy solą i słodka papryką .smażymy na patelni.Gdy rybka jest upieczona ściągamy ją z patelni .Na patelnie dajemy pokrojone jabłuszko w równą kosteczke ,rodzynki,kawałek laski cynamonu i ananasy kolorowe.podlewamy białym winem ok 2 łyżki redukujemy ,mieszamy podlewamy odrobinę bulionem i dajemy odrobinę masła .Mieszamy wkładamy z powrotem rybę na patelnie .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    ciekawe
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    nigdy nie jadłam ale ładnie wygląda:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    nie znałam bardzo ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !