Sposób przygotowania

Buraki gotujemy w całości. Po ostudzeniu obieramy ze skórki i kroimy na bardzo cienkie plasterki. Układamy na talerzyku i doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Polewamy dressingiem balsamicznym i całość zawijamy w folię spożywczą i wstawiamy na kilka godzin do lodówki. Bezpośrednio przed podaniem posypujemy pokruszonym serem i rozdrobnionymi kawałkami orzecha.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    super pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    coraz lepsze te Wasze pomysły na dania!
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    coraz lepsze te Wasze pomysły na dania!
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    nie powstydziłaby się niejedna restauracja;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !