Sposób przygotowania

Czekoladę podzielić na małe kawałeczki lub zetrzeć na grubej tarce. Do małego rondelka wlać wodę ,dodać czekoladę i podgrzewać bardzo powoli ,aż do zagotowania. Chwilę pogotować,cały czas mieszając i uważając ,aby czekolada się nie przypaliła. Wlać mleko, podgrzać mieszając,ale już nie gotować. Podawać przybraną bitą śmietaną.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    bardzo lubie;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    bardzo lubie;]
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    olivka

    czasami robie, dla łasuchów:-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !