Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kaszanka

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kaszanka 4 szt
pieprz, sól do smaku
oliwa 3 łyżki
cebula 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Kaszanka

Cebulę obrać, umyć i pokroić w piórka.
Na patelni rozgrzać oliwę i podsmażyć cebulę na złoty kolor.
Dodać obrane ze skórki i pokrojone na kawałki kaszanki i mieszając podsmażać cały czas mieszając około 5-8 minut.
Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Podawać na gorąco z pieczywem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 17.07.2012 07:24
uwielbiam !
Anna133 21.05.2012 20:11
ładne marcheweczki
mic 03.10.2011 19:21
dobra kaszanka nie jest zła;]
gosia561 09.09.2011 11:42
ciekawa propozycja
Smakosz6 03.08.2011 13:37
pycha
gosia561 16.05.2011 16:42
fajnie podana
fasola 10.01.2011 19:20
Wyglada bardzo apetycznie
Margo1 09.10.2010 16:14
Bella samą kaszanę wstawiła

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak