Sposób przygotowania

budyń ugotować wg przepisu na opakowaniu tylko dodać połowę mleka, tabliczkę czekolady rozpuścic w kąpieli wodnej, ostudzony budyń ucierać porcjami z margaryną, do utartej masy dodać rozdrobnioną chałwę ucierać następnie dodać połowę rozpuszczonej czekolady, nie goracej, masą przełożyć biszkopt, wierzch ciasta posmarować rowniez masą i polać polewą

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    rewelacja,mniam !
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    ja to zjadłabym chałwę zanim ciasto by się upiekło :), ale ciach fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    fajne...tylko szkoda chałwy, jeśli pyszna sama w sobie :)))
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pyszne
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    oh pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !