Sposób przygotowania

Ziemniaki przeciskamy przez praskę dodajemy pokruszony twaróg, jajko, mąkę, szczyptę soli i zagniatamy ciasto. Dzielimy na 2-3 części, formujemy wałki, robimy ozdobną kratkę i kroimy w romby. Wrzucamy na osolony wrzątek i gotujemy aż wypłyną. Wyjmujemy łyżką cedzakową , podajemy polane śmietaną i posypane cukrem. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    super obiad:)
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubie i to bardzo
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubie i to bardzo
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    przepadam za nimi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    bardzo apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    b.lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    superowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !