Sposób przygotowania

PRZYGOTOWANIE:

1-Żeberka posoliłam i obsmażyłam do zrumienienia. 2-Wyjełam z patelni i ułożyłam w żaroodpornym naczyniu i nakryłam pokrywą . 3-Na pozostałym tłuszczu zeszkliłam porę 4-Miód i ketchup wymieszałam razem. 5- Na żeberka , układałam porę i całość polewałam sosem ketchupowo-miodowym. 6-Piec w piekarniku ok. 1,5 godziny. Wyszły bardzo smaczne podawałam z ziemiankami

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    freekate

    uwielbiam takie żeberka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    proste i smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !