Składniki:
Ciasto: | |
masło | 120 g |
mąka | 1,5 szkl |
Nadzienie: | |
mrożonka chińska | 1 op |
pierś z indyka | 150 g |
śmietana | 0,5 szkl |
jajko | 4 szt |
szczypiorek | 1/2 szt |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
ser żółty | 100 (tarty) |
Ciasto: | |
masło | 120 g |
mąka | 1,5 szkl |
Nadzienie: | |
mrożonka chińska | 1 op |
pierś z indyka | 150 g |
śmietana | 0,5 szkl |
jajko | 4 szt |
szczypiorek | 1/2 szt |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
ser żółty | 100 (tarty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: