Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasztet z fasoli

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula 6 szt
jajko 6 szt
kajzerka 2 szt
Kminek mielony Prymat
tymianek
curry
olej
sól
pieprz
groch 1 łuskany

Przepis i sposób przygotowania na: pasztet z fasoli

fasole gotujemy do miękkości. Cebule drobno kroimy i smazymy na oleju dodajemy do masy wraz z namoczona bułką i wszystko miskujemy na jednolita konsystencje doprawiamy do smaku i mieszamy z jajkami przkładamy do foremki i pieczemy 1 godz

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 10.12.2011 13:53
polecam pyszny
gottrina 09.12.2011 16:06
dobry pasztecik
Laila2786 09.12.2011 15:30
zaraz będę robić, jestem bardzo ciekawa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak