Sposób przygotowania

Ugotowane wcześniej już ziemniaki kroimy na plastry , cebulę w piórka czosnek siekamy , a boczek kroimy w kostkę , na patelni rozgrzej oliwę podsmaż ziemniaki , a potem przełóż do naczynia żaroodpornego , posól i posyp pieprzem. Na pozostałym tłuszczu smażymy boczek , przekładamy na ziemniaki , zapiekankę polewamy śmietaną . Camembert pokrój na plastry i ułóż na wierzchu zapiekaj w gorącym piekarniku 190 st ok. 15 minut.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    to musi byc pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pewnie że pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !