Sposób przygotowania

Do mięsa mielonego dodajemy drobno posiekaną cebulę, przyprawiamy
solą,pieprzem i majerankiem. Formujemy małe kotlety mielone, lekko
rozpłaszczamy, ogórek konserwowy kroimy w plasterki,żółty ser zetrzeć
na tarce .Kładziemy na kotlet po trochę każdego składnika,przykrywamy
drugim kotletem i lekko przyciskamy. Kotlety smażymy na oleju.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Marcin Vw1

    wow jeszcze takich nie jadłem
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mmmm
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    pomysłowe, takie inne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    malcik111

    super, ja dodaję paprykę:P
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    lubię takie kombinacje
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    aisoglam

    Fajna kombinacja
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    moje ulubione

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !