Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałata z plasterkami czosnku i czerwona fasolą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czosnek 3 ząbki
sałata chrupiąca 1/2 szt
szynka konserwowa 10 dag
fasola czerwona 1/4 puszki
oliwa 2 łyżki
miód 1 łyżeczka
woda
sól
skórka z limonki
ocet jabłkowy
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałata z plasterkami czosnku i czerwona fasolą

Sałatę rwiemy na kawałki .Czosnek kroimy w plasterki .Fasolę odcedzamy .Szynkę tniemy w paseczki zwijamy . Robimy sos oliwa ,woda,miód,ocet jabłkowy -do smaku skórka z limonki starta ,posiekana natka,sól,pieprz biały mieszamy .Polewamy sałatkę

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 19.05.2013 08:11
takie sałatki są super
adam1f 06.05.2012 16:23
dobra
Justyna Jussstiii 11.12.2011 10:22
super
agnieszka214 09.12.2011 14:27
wspaniale wygląda
kasiaw 09.12.2011 12:09
smacznie wygląda
owocówka 09.12.2011 08:55
dobry

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak