Sposób przygotowania

Podudzia umyć i osuszyć.Czosnek zmiażdzyć i utrzeć z przyprawami.Natrzeć mięso i odstawić na noc.Następnie podsmażyć i przełożyć do naczynia żaroodpornego.Koncentrat wymieszać ze szklanką ciepłej wody posiekaną cebulą i chili.Polać podudzia i piec godzinkę w 180st

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawe..
  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !