Składniki:
pierś z kurczaka podwójna | |
pieczarki | 0,5 kg |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 1 szt |
parmezan starty | 20 g |
olej | 4 łyżki |
mleko | 80 ml |
bulion warzywny | 80 ml |
ryż | 125 g |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
pierś z kurczaka podwójna | |
pieczarki | 0,5 kg |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 1 szt |
parmezan starty | 20 g |
olej | 4 łyżki |
mleko | 80 ml |
bulion warzywny | 80 ml |
ryż | 125 g |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: