Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wędzonej makreli

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 sztuka
cebula czerwona 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wędzonej makreli

Mięso z ryby bez ości i skóry rozdrabniamy widelcem albo kroimy drobno nożem, następnie kroimy cebulę w kostkę. Oba składniki dokładnie mieszamy. Pasta z wędzonej makreli najlepiej smakuje z pieczywem. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota37 18.05.2012 12:03
uwielbiam rybki
Tika4444 27.04.2012 16:01
pycha
Tika4444 27.04.2012 16:01
pycha
Emiliozo 26.03.2012 20:09
idealna na pieczywo
berys18 15.03.2012 15:57
bardzo lubie
Wacław 25.02.2012 10:14
szybkie,smaczne danie
olkaaa 14.02.2012 07:40
super
Ada-Gaba 06.02.2012 06:56
smaczne
fictor123 28.12.2011 09:12
pychota
fictor123 28.12.2011 09:12
pychota
Dorian 26.12.2011 21:19
smacznosc
zdzislawa2 11.12.2011 09:25
smaczne i zdrowe
kate.500 10.12.2011 13:37
szybkie danie - to lubie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak