Sposób przygotowania

Mięso z ryby bez ości i skóry rozdrabniamy widelcem albo kroimy drobno nożem, następnie kroimy cebulę w kostkę. Oba składniki dokładnie mieszamy. Pasta z wędzonej makreli najlepiej smakuje z pieczywem. Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    szybkie danie - to lubie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    smaczne i zdrowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smacznosc
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pychota
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pychota
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    szybkie,smaczne danie
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    bardzo lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    idealna na pieczywo
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    uwielbiam rybki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !