Sposób przygotowania

Boczek( ja miałam bez skóry) umyć i osuszyć.
Natrzeć wszystkimi przyprawami i odstawić na 2 godziny.
Zwinąć w rulon,naciąć z wierzchu w kratkę, posypać majerankiem, ułożyć na blaszce i piec w piekarniku nagrzanym do 160 stopni przez 1,5 godziny.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    wygląda przepysznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    super wyszedł,,,,
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    i super smakował, uwielbiam domowe mięsa
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Twoje domowe mięsa wglądają prze apetycznie!
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    dzięki
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Fajne do chleba
  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    ladnie sie prezentuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    tak, mięska domowe są najlepsze
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ładniutki
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Brigitte

    gratuluję fantazji.. żałuję, że nie lubię boczku w takiej formie, bo pachniał przepysznie, a domownicy zjedli ze smakiem :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !