Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo,ostudzić,obrać,każde przekroić na pół, wyjąc do miseczki żółtka. Ogórka i łososia bardzo drobno posiekać,dodać do żółtek.Groszek lekko rozgnieść, połączyć z farszem.Składniki dokładnie wymieszać z majonezem, musztardą, doprawić do smaku solą i pieprzem, odstawić na ok pół godziny do lodówki

Połówki jajek napełnić farszem, posypać czerwoną,słodka papryką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    M-W

    jeszcze z łososiem nie jadłam jajek
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    ja też...ciekawe:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    uwielbiam wszelkie faszerowane jajka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !