Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

JAJKA FASZEROWANE Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM P.G.

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

JAKO 8 sztuka
ogórek kiszony 2 sztuka
groszek konserwowy 1 łyżka
majonez 1 łyżka
Musztarda francuska Prymat 1 łyżeczka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: JAJKA FASZEROWANE Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM P.G.

Jajka ugotować na twardo,ostudzić,obrać,każde przekroić na pół, wyjąc do miseczki żółtka. Ogórka i łososia bardzo drobno posiekać,dodać do żółtek.Groszek lekko rozgnieść, połączyć z farszem.Składniki dokładnie wymieszać z majonezem, musztardą, doprawić do smaku solą i pieprzem, odstawić na ok pół godziny do lodówki

Połówki jajek napełnić farszem, posypać czerwoną,słodka papryką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Reda 24.01.2012 06:27
super
Reda 24.01.2012 06:27
super
Jolanta_P-S 09.12.2011 13:04
uwielbiam wszelkie faszerowane jajka
1j1o1l1a1 08.12.2011 20:09
ja też...ciekawe:)
M-W 08.12.2011 18:53
jeszcze z łososiem nie jadłam jajek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak